BITTE ASSARMO: Jimmie Åkesson sa det som allt fler tänker – det är Annika Strandhälls uttalande som är skandalöst

Redaktionen   
Bitte Assarmo

Ingenting kan få politikeradelns floskelmaskiner att gå igång så som rättframma och tydliga kommentarer om invandringens negativa konsekvenser. När Jimmie Åkesson gick ut och krävde ett stopp för den invandring som utgör en social, kulturell och ekonomisk belastning för samhället lät inte kritiken vänta på sig. Människor på flykt kan minsann inte vara en belastning, får vi höra.

Det är naturligtvis bara snicksnack, för det är klart att de kan. Inte för att det är deras mål, naturligtvis, utan för att de kommer från kulturer så väsensskilda från vår egen att de har svårt att acklimatisera sig och bli en del av vårt samhälle. Därför har Sverige under en längre tid konfronterats med många företeelser som är en enorm belastning för samhället, på många olika plan och som härrör just från invandringen. Vad ska man annars kalla hederskultur, månggifte, kvinnoförtryck, barnäktenskap, klansystem och shariapoliser? Berikande för samhället?

Det tror jag inte ens att Annie Lööf och Nyamko Sabuni tycker, om de är riktigt ärliga, trots att de båda två har tutat som mistlurar om det förfärliga i Åkessons uttalande. Så varför kan de inte bara vara ärliga och säga att Åkesson har rätt? Varför kan de inte erkänna att Sverige måste stänga gränsen för den invandring som för med sig sådana här belastningar? För dem är det viktigare att kritisera Jimmie Åkesson än att ta ansvar för Sverige. Det är för mig en gåta att folk som är så förljugna överhuvudtaget lyckats ta sig upp till toppen av ett riksdagsparti.

Det är dock Socialdemokraternas ständigt twittrande allt-i-allo Annika Strandhäll som står för det riktigt skrämmande i sammanhanget.
Läs mer>>>

%d bloggare gillar detta: