När Ulla blir arg…

Detta är ett urklipp på Facebook…

Kan vara en bild av 4 personer, personer som står, träd, utomhus och text där det står ”Ulla om kritiken mot Stefan Löfven: "Blir upprörd och arg" Idag 10:22 1 min 53 sek”

NÄR FRU LÖFVEN BLIR ARG STÅR TIDEN STILLA
(Gammalt sosseordspråk)
 
Ulla har inga problem med att maken förstör landet, ljuger för folket och kallar sina politiska motståndare för allehanda epitet.
 
Hon har heller inga problem med att maken utnyttjar en ung skolkande skolflicka för sin förljugna miljöpropaganda.
 
Ulla har inte några problem med att makens ungdomsförbund anordnar rasistiska föreläsningar där hudfärgen avgör om du får delta eller inte. Ironiskt nog har inte Ulla heller några problem med den utbredda antisemitismen inom makens parti, framförallt då i Malmö.
 
Ulla har inte heller några problem med att makens partikamrat Margot fick en mutlägenhet, inte heller att Margot valde att inte betala skatt på EU arvodet.
Att en annan god partikamrat, Mona Sahlin, skrev falska intyg och kallade pensionärerna i Folkets Demonstration för våldsbejakande extremister som hatar kvinnor…ja, inte ens det upprörde Ulla.
 
När den illegala invandraren Ardalan Shekarabi, som inte bara höll sig gömd i Sverige i två år efter avslag på asylansökan, utan senare även stal pengar av SSU. Inte ens när han gjorde karriär i makens parti och sedan blev minister så blev Ulla upprörd och arg.
 
Ulla blev tydligen inte heller upprörd och arg när folk blev knivhuggna och miste liven på Ikea, Drottninggatan eller i Vetlanda trots att det är maken som är ansvarig för att det kunde ske.
 
Listan över saker man kan tycka att Ulla borde vara upprörd och arg över är så lång att den skulle krascha Facebooks servrar om man försökte skriva allt.
Däremot, när man kritiserar maken och all den sorg, död och tragedi han orsakat och fortfarande orsakar…..
 
då jäklar….
 
Då brinner det för Ulla!
 
”Go Ulla, Go Ulla”
%d bloggare gillar detta: