Media världen över skapar en lögn som de vill att du ska tro på, detta för sin agenda att skrämma oss

Apr 3rd 2020,
https://threadreaderapp.com/thread/1246064740075311104.html?fbclid=IwAR3R_vHIxfC-wFDS28olPUKnlVPnZMIB553_285GxsyXbqwp26lcsSKdROE

Tror du fortfarande att det som skedde på Drottninggatan i Stockholm var en terrorattack? Då ska jag berätta för dig att du är totalt vilseledd. Tjejen ”Ebba Åkerlund” som dog, lever än i dag och heter egentligen Alba Wadman. Här är vad jag publicerat tidigare på Bakom kulisserna, men dykt upp igen på Twitter.

”Ebba” ca. 8 år vä. bild och Alba 15 år hö. bild i Marbella sommaren 2018 (samma person fast äldre).

Redan kodat att hon ska ”die” (låtsas dödas) i det planerade riggade terrorskådespelet.

Alba har ett tydligt ansikts ID som är väldigt lätt att känna igen. Samma posé och hållning i bilderna. De har alltså använt Albas barnbilder för att skapa en ”Ebba”!

Martin är (”Ebbas”) Albas riktiga pappa, han är med på bilderna som finns på Stiftelsen Ebbas Änglar. ”Ebba”:s bilder avslöjar att hon verkligen är inom teatervärlden!

Lorenda är (”Ebbas”) Albas riktiga mamma, hon är också med på bilderna från Stiftelsen Ebbas Änglar. Då likheter finns mellan Lorenda och Jeanette. De trodde inte att hennes riktiga mamma och pappa skulle uppdagas!

Detta är släkt till Jeanette, det märkligaste är att ingen av släkten har skrivit kondoleanser någonstans, varken på soc media eller i annan media!
Såklart inte, då avslöjas det att allt är en bluff!

Barn utnyttjas för att backa storys som de vuxna hittar på, det gör de för att själva få stora roller och idolstatus, eller inom annat område de är intresserade av!
Adrian fick huvudroll i Julkalendern t.ex.!

Fler barn som varit med och spelat in tv-program flera år innan Terrorskådespelet kommer ske, för att stämma in i ålder!

SVT hade en inspelning som måste varit gjord runt 5 år innan terrorhoaxet då Elma som spelar Ebbas kompis var så liten. Hon såg helt förskräckt ut under inspelningen, och syntes vara typ drogad!

Hela Kultur-stockholm och ensamblen vet om Alba, då hon växt upp bland skådespelare och musiker och varit i deras lokaler sen tidig ålder!

Så våra stora Tv-profiler och drama profiler vet om henne! De får fina jobb, och livstids försörjning av systemet (marxistiska kabbala freemason) för att bedra befolkningen!

Tar man ruta för ruta, ser man att videon är manipulerad. Att de lagt ett filter + tagit bort identifierande attribut.
Många Mediaprof. och känd. är vittnen i händelsen, vi har radioprofiler, skådespelare, kända musiker och det finns de som har flera roller. T.ex Lama Abulseifan.

Alba har redan bytt profil på Instagram, och låst den fast hon borde skapa en följarskara som de andra ungdomarna och främja sin kommande karriär inom sång och teater.

Mer att jämföra med följer…

Nu är det ute @FredXFrom @SweIpad @Petrus24550953 @voicelessGhost4 @Danapersona @Haggenbagge @ChangFrick @AfS_Englund @AndersEngstrm4 @Abrahamsson_sv @_Amnexis @AnnloMyles @Gluggen777 @ahesselbom @anyajulie @altsven14 @lind_ake @matseandersson2 @einaraskestad


Mera om ”terrorattacken”:

Behöver du en false flag-operation?

Terrorattack med lastbil i Stockholm 2017 – false flag NATO-övning eller äkta fake?

Bedrägeriet på Drottninggatan i Stockholm 2017-04-07

Ole Dammegård varnar för terrorattack 23-24 oktober – sprid detta info! Uppdaterad!

%d bloggare gillar detta: