Titta på det här hyckleriet…!

2021-07-15

Nyligen hade vi omröstning i Riksdagshuset och alla beordrades att bära munskydd. Se sedan bilderna från konseljen hos kungen…

Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”14:00 LIVE JUST NU NU AVGÖRS DET: RÖSTAS LÖFVEN FRAM? 00:00:38 Stefan Löfven blir omvald om han fầr färre ăn 175 röster emot sig”

Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”Kungen, Kronprinsessan och riksdagens talman tillsammans med den nya regeringeni Konseljsalen pa Kungliga slottet. Foto: Ingemar Lindewall/Kungl Hovstaterna Fredagen den 9 uli hölls egringsskifteskonselj under H.M. Konungens ordförandeskap pả Kungliga slottet. konseljen deltog Kronprinsessan, talmannen och den tillträdande regeringen.”

inte ett munskydd så långt ögat kan nå…

Om man inte tidigare förstått detta, att allt är bara ett skådespeleri borde nog inta det ”röda pillret”

3 reaktioner till “Titta på det här hyckleriet…!”

 1. Varför har bilden från konseljmötet, trots att deltagarna tycks närmast posera inför fotografen, så dålig kvalitet?

  Gilla

  1. Varför koncentrera sig på bildkvalitet? Det är ju inte det som är grejen… Det här är bilder med några timmars intervaller – munskydd/icke skydd

   Gilla

   1. Självklart vet jag vad som är grejen! Jag avslöjade Coronahysterin redan i April/Maj 2020! Men pga bildens otroligt dåliga upplösning duger den inte på någon sätt som bevis! bara som ett indicium för vidare efterforskning. Men om någon har gjort en sådan tror jag på bilden, vilket jag naturligtvis VILL göra. Men för att sprida upptäkten vidare vill jag ha en skarpare bild eller annan stödbevisning för bildens innehåll.
    Jag är både programmerare och dataingenjör och har sysslat med bildbearbetning. Bilden håller ungefär den kvalitet som man erhåller med en billig ca 10 år gammal kinesisk armbandsurs-kamera sk ”spionkamera”. Jag har haft en sådan, fick den i present! Varför använda en sådan om man vill ta en bild för bevis! 🙂

    Gilla

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: