Nu är SD störst!

Kan vara en bild av text där det står ”SD är störst +2,0 23,9 -0,2 23,6 -2,1 18,9 M Sentio mätning SD”

2021-08-06
Ann Kristin Sandlund
Facebook

SD är störst!

“(SD) ÄR INTE I DAG ETT NAZISTISKT PARTI – TILL SKILLNAD MOT (S) SOM SAMARBETAR MED ISLAM, SOM VILL UTROTA JUDAR, KRISTNA OCH OLIKTÄNKANDE!.

Löfven (S) har i riksdagen lovat att aldrig kritisera ISLAM!
Löfven samarbetar med ISLAMISTER precis som Hitler gjorde!“
Även (V), (Mp) och (C) accepterar ISLAM trots att ISLAM kallar oss för orena och vill utrota oss från världen. Vem i hela världen vill rösta på (S) som har totalt förstört vårt land?”

– Gullvi Vann Åkerberg

“Malmø (med S-styre) er blevet kendt for sin levende antisemitisme (NAZISM), og det fremgår ikke klart, hvorvidt det regerende parti (S) har politikken eller den moralske vilje til at modvirke den” – Gatestone Institute 2019.
 
“LÖFVEN och LÖÖF kallar DIG – RASIST och FRÄMLINGSFIENTLIG – om du INTE ACCEPTERAR ISLAM som lever efter Koranens värderingar” – Gullvi Vann Åkerberg
 
“GLOBALISTERNA vägrar se det NATIONALISTERNA ser – att (SD) är som (S) var förr i tiden – SVERIGEVÄNLIGT. Att (S) idag blivit mer än – SVERIGEFIENTLIGT” – Gullvi Vann Åkerberg
 
“(S) har lämnat sin ideologiska grund. Det har skapat misstro och en rörelse i kris – i många fall kan den till och med betecknas som döende” – Lotta Gröning.
 
“Det politiskt korrekta Sverige är ett så sinnesrubbat samhällsbygge att det över huvud taget inte låter sig beskrivas med vedertagna statsvetenskapliga begrepp”. Det hävdade Dansk Folkepartis tidigare partiledare Pia Kjærsgaard i en debattartikel i “Den Korte Avis” redan 2014! 
 
 
 
“Regeringen fortsätter en politik som spär på problemen för såväl invandrare som infödda” – Luai Ahmed krönikör på Bulletin.
 
Med en karismatisk ledare typ Hitler (ideologi NAZISM) kommer ISLAMISTER (ideologi ISLAMISM) sannolikt ta över Sverige ca år 2050. ISLAMISM med 270 miljoner offer antas ha skördat fler än NAZISM, KOMMUNISM och FASCISM tillsammans.
 
“Verkligheten är en fruktansvärd fiende som alla ideologer tenderar att underskatta. En reaktion är på väg” – Anders Person.
 
Den 2021 fortsatta massmigrationen, dess dårskap och konsekvenser, ligger bakom (SD):s tillväxt. Partiets problembeskrivning och lösningsförslag vinner ökande gehör och nya följare. (SD) kräver asylstopp, återvandring och folkomröstning om invandringen. Målet är ett starkt, sammanhållet, tillitsfullt och klokt Sverige, som har något gott att tillföra världen.
 
“Ni som röstar på ”ISLAM-VÄNLIGA” (S MP C och V) – vilket Sverige vill ni ha? Vill ni verkligen att vårt Sverige ska styras av KORANEN och SHARIALAGAR? Hoppas att fler och fler förstår hur allvarligt detta är att vårt JÄMLIKA DEMOKRATISKA LAND ska gå bakåt i tiden och styras av MEDELTIDENS VÄRDERINGAR! VAKNA – RÄDDA VÅRT LAND – TÄNK PÅ VÅRA BARN OCH BARNBARN” – Gullvi Vann Åkerberg
 
“Bygg upp era egna länder och kom inte hit och kräv bidrag” – Britt-Marie Aulin-Tonning
 
“Du har rätt att älska ditt land och ditt ursprung, precis som alla andra av jordens folk. Låt ingen ta det ifrån dig!” -Katerina Janouch
 
ÅTERTA VÅRT LAND! Titta på ”Rädda Sverige del 3 – Sanning och Konsekvens.” på YouTube SHA70
 
 
”Svenska zoner” kan inspirera till återerövring av landsdelar för fredlig samexistens med immigranter villiga till integration och assimilering.
“Vi kastar inte bort hundratals år av kamp för en handfull snorungar.
Måste det bli utegångsförbud, pansarfordon, poliser i full skyddsmundering, maskingevär, vattenkanoner, gummikulor och tårgas, ja, då blir det så.”
%d bloggare gillar detta: