STOPPA FLERBARNSTILLÄGGET

Nästan hälften av flerbarnstillägget går till invandrarfamiljer » Samnytt

Malmö 22-12-2021

För ett par veckor sedan så kunde man ta del av barnmorskornas varningar och protester angående deras arbetssituation som berodde på det ökande barnafödandet. Naturligtvis så nämndes inte denna orsak och inte heller vilka det var som till stor del stod för det ökande födandet vilket en normalbegåvad  person kunde räkna ut.

Under Aktuella frågor, se här under, i Sydsvenskan den 20 – 12 så klargörs orsaken till detta av en professor i religionsvetenskap samt en hälsocoach för invandrarkvinnor och en barnskötare. Dom två sistnämnda är tydligen muslimer eftersom dom båda bär huvudduk och har arabiska namn.

Orsaken enligt dom är flerbarnstillägget.

Ericson i Ubbhult

Dom skriver bl a att dom sett hur invandrarkvinnor som fått sitt första barn blir uppmuntrade av andra kvinnor att fortsätta att föda barn för att slippa jobba. Huvudargumentet är att flera barn ger mera bidrag och att dom på detta sättet kan stanna hemma. På så sätt stimulerar flerbarnstillägget dem till att inte integrera sig i det svenska samhället.

Dom har observerat att många kvinnor med barnrika familjer inte kan tala svenska trots att dom har bott i Sverige i flera årtionden och att deras barn är födda i Sverige.

Själv så hörde jag en intervju med en somalisk kvinna i radio  för ett par år sedan som hölls med tolk fastän kvinnan befunnit sig i landet i femton år.

Orsaken till förlossningskrisen är många men viktigt är att Sveriges befolkning sedan år 2000 ökat med 1,5 miljoner individer och här spelar flerbarnstillägget en roll genom att det innebär ett ökat barnafödande.

Flerbarnstillägget är ytterligare en reform som är klippt och skuren för att gynna invandrare. Svenska kvinnor skall ut och jobba och inte föda barn medan invandrarkvinnor kan gå hemma och plocka bidrag genom att föda unge efter unge. Bidrag som man i vanlig ordning inte själva bidragit till med en enda skattekrona för att finansiera och troligtvis aldrig heller kommer att göra det i framtiden.

Det som stör mig allra värst i detta sammanhanget är att kärringarna trots att dom kanske inte tillbringar en enda timme på en arbetsplats utan går hemma inte ens bryr sig om  att uppfostrar sina söner till att bli normala samhälls-medborgare utan dom blir s k gängkriminella gangsters.

Det värsta exemplet på detta är ju den somaliske 17-åringen som sköt ihjäl en polisman i Göteborg.

Sedan satt hans mor i massmedia och beklagade sig över att myndigheterna inte ställde upp när hon anmälde att sonen rörde sig i kriminella kretsar. Den här kärringen kan troligtvis inte heller uppvisa en enda arbetsplats under dom åren hon befunnit sig här.

Maken till fräckhet får man leta efter, tydligen så räckte det inte med att vi skattebetalare troligtvis betalade både hyra och försörjningsstöd samt barnbidrag åt hennes familj nu var det också vårat ansvar att uppfostra hennes son också.

För knappt en vecka var det en annan somalisk kvinna med tio barn som beklagade sig över att dom var trångbodda och hon ville att det skulle byggas större lägenheter som var anpassade för dylika barnaskaror.

Tydligen så har fräckheten inga gränser för dom stackars ”utsatta och segregerade”.

Stoppa allt vad flerbarnstillägg heter eftersom detta tydligen bara uppmuntrar till mer barnafödande vilket är det sista vi behöver. Särskilt när dom här invandrarbarnen i brist på normal uppfostran tydligen till stor del blir förhärdade brottslingar som inte ens tvekar att skjuta ihjäl svenska poliser.

Sandor Herold, enda barnet till invandrade föräldrar

%d bloggare gillar detta: