Sverige – det nya nazityskland!

Sveriges regering på Lejonterrassen, Kungliga Slottet, efter skifteskonseljen den 30 november.

2021-12-29
Kalle H.

Vi har nu en regering med personer som ingen svensk har valt, med en statsminister som beträdde tronen utan en enda väljares röst! Vi har fått ministrar som bl a genom sina privata leverne bevisat sig vara totalt inkompetenta i den av partiet valda funktionen de ska företräda! Hur är det möjligt! Är de utsedda av partiet enbart tack vare deras inkompetens? Att de ska vara mindre vetande än statsministern och att samtliga därmed är icke ifrågasättande marionetter till den verkliga makten, vilken helt bestämmer deras agenda och därmed Sveriges utveckling? Så vart tog demokratin vägen? Varför får inte vi svenska medborgare vara med och bestämma över vår egna framtid?

Har hon redan glömt? Sossar ska tydligen få välja själva över sin kropp, men inte vi?

Undrar Kalle H.

Lyssna på denna korta video, som beskriver det Sverige vi inte trodde fanns!

https://rumble.com/vrkvmx-ystein-rnne-232-sverige-det-nya-nazityskland.html

%d bloggare gillar detta: