Svensk fundamentkrasch

2022-01-07

Efter sakernas grund man får intensivt titta, om man dessa ens klarar att hitta. Mycket doldes i öppen dager, vi får nog skala det lager på lager. När man väl skalat fram grund i Kazak , så ned rasar världsbilden likt ett insnöat tak. Målas i tidning som hemske diktator, allt finns dock sökbart idag med en dator. Vad vill då denna dumma dikt säga, att det borde va enkelt på vem man ska hejja.

De strategiska låsens tid är förbi, så att sakernas ordning ska bli och förbli. ”Svensk grund raseras om ryska krav blir verklighet Rysslands krav om att Sverige, Finland eller framför allt Ukraina inte får ansluta sig till Nato skulle ”rasera” grunden för den svenska säkerhetspolitiken” om de blir verklighet. Det säger överbefälhavare Micael Bydén till DN.

– Det är så vår säkerhetspolitiska lösning är gjord: vi ska bygga säkerhet tillsammans med andra, säger han. Andra av Rysslands krav är att USA stängs ute från Östersjön samt att Nato slutar genomföra övningar i Rysslands grannländer.”

Nu är det snart färdighaft med den russofobi som legat till grund för västerländsk befolkningskontroll.

%d bloggare gillar detta: