Uselt amatörskådespeleri!

Hultqvist: "Vi ser ett trendbrott" - tv4.se

2022-01-15

Olle Ljungbeck

Hur de än anstränger sig (Hultqvist, överbefälhavaren etc etc) lyckas de inte åstadkomma någon som helst trovärdighet. Därför skall vi kanske låta dessa lögnaktiga personer hållas med sina lögner. Men vore det rätt. Nej absolut inte.
Deras försök om att övertyga oss medborgare om att Ryssland ämnar anfalla Sverige eller hotar oss är inte endast grova lögner utan allvarligare än så.
Deras uttalade lögner strider mot grundlagen och konstitutionens anda och bokstav eftersom det rör sig om ministrar, riksdagsledamöter och befälhavaren.
Att försöka hävda att ett annat land hotar oss när man inte har ringaste bevis för detta visar bara på hur eländigt dessa hanterar sanningen. De visar också att de går i ledband för USA utan ringaste bevis om att deras hot skulle ha någon som helst sanningshalt.
Självklart borde Riksåklagaren pröva deras uttalanden eftersom dessa är  spridande av osanningar.
Man måste ju också fråga sig på vilken intelligensnivå de befinner sig när de tror sig kunna få medborgarna att tro på dessa amsagor.
Hur länge till skall dessa usla skådespelare inom regering, riksdag och myndigheter få hålla på med sitt taskspeleri om hotet från Ryssland mot Sverige? Det finns inget sådant hot och har inte funnits något sådant sedan 2:a världskriget. Den skickligaste statsmannen i världen är i dag Putin. I motsats till de övriga har han ett IQ på 170 medan de nämnda knappast når upp till 90. Därav deras oförmåga att se sina egna tillkortakommanden.
När nu Hultqvist etc mobiliserar på Gotland och flerstädes visar han tydligt att han inte är vuxen försvarsministerposten. Samma gäller ÖB och ett antal små- handlare bland riksdagledmöterna som Mikael Oskarsson, Allan Widman, Hans Wallmark etc. Dessa sammantaget har under lång tid spridit falska anklagelser mot Ryssland som genomgående visat sig vara falska och uppdiktade.
De är med andra ord inte rumsrena att företräda Sverige i bl a dessa sammanhang. Endast en oseriös regering och riksdag kan acceptera något sådant.
Låt oss kalla dem vid deras rätta namn – lögnare, folkuppviglare och folkförledare.
%d bloggare gillar detta: