BRÖDERNA FAKHRO I FARTEN IGEN

Malmö 31-1-2022

Bröderna Fakhro förvandlade övervuxen gård till populär marknadsplats | Land

Vill härmed gratulera bröderna Fakhro till deras nya affärsidé och till ännu ett uppstartat företag som denna gången är verksam inom bilbranschen och som man kan komma i kontakt med om man vill sälja sin bil.

Företaget heter saljdinbiltilloss.se

För att framstå som ett seriöst företag så kör bröderna även denna gång med att använda logotyper från kända företag som besiktningsföretaget Besikta och Transportstyrelsen samt kreditvärdighetsmärkningen AAA. Redan nu är detta företag polisanmält för tydligen så har man tvingat till sig en bil och krävt den rättmätige ägaren på 200 000 kr för att få tillbaka bilen samt hotat ägaren med misshandel om polisen kontaktas. Men som så många gånger förr så lägger polisen ner ärendet p g a bevisproblem.

Om just denna händelse kan man läsa om i det senaste numret av lokaltidningen Malmö söder som damp ner i postlådan igår.

I en tvåsidig artikel idag i Sydsvenskan, se nedan, kan man läsa om brödernas tidigare eskapader och driftiga verksamheter som slutat med katastrof för många lurade kunder.

Hur som helst så vill jag gratulera bröderna eftersom dom har valt rätt land att komma till och verka.

Här i Sverige kan man ganska riskfritt, för att inte säga helt riskfritt, utöva sina hemländers traditioner vad det gäller att fiffla, lura , bedra samt hota både stat och kommun och myndigheter samt privatpersoner utan att riskera några nämnvärda straff. Detta har bröderna ganska snabbt upptäckt efter ankomst till det nya landet och dom utnyttjar detta till fullo år efter år utan att det händer dom någonting.

Så ett stort grattis och lycka till med fortsatta svindlande affärer och skulle dom rättsliga myndigheterna mot förmodan någon gång reagera på era affärer och ställa er till ansvars för era handlingar så är det bara att snabbt packa ihop och återvända tillbaka till det land som förmögna män därifrån ni en gång ”flytt” hit från  och leva ett bekymmersfritt liv. Ni är inte dom första som gör det i så fall.

Polis och åklagare har ju fullt upp med att förhöra och anmäla svenskar som t ex begår hemska och allvarliga brott  som ”hets mot folkgrupp” samt ”hatbrott” så ni kan nog vara lugna.

Sandor Herold

%d bloggare gillar detta: