Muslimskt folkutbyte

2022-01-31
Kalle Hellberg

Detta får du inte missa! Sprid gärna!

Om folkutbytet i Sverige. Mikael Willgert intervjuar Arne Weinz, som skrivit tre böcker vilka är en ”fantasihistoria” om hur och när Sverige snart blir ett muslimskt land, med islam och sharialagar som rättesnöre, den senaste boken heter “Perfekt Storm”.

Men som du kommer att upptäcka när du lyssnat på denna video, det är nog inga fantasier han beskrivit….

Missa inte denna video, jag skickar inte med någon annan punkt i dag, för jag vill att du bara ska lyssna på HELA denna video. 1 tim. Tag dig denna tid, det är viktigt!

https://swebbtv.se/w/wiB3Xofvhjjc6dobFsW8oj

I bilagan en sammanställning jag gjorde för många år sedan, om muslimskt dödande genom tiderna, spara denna fil. I slutet av den finner du en länk där du kan följa statistiken över muslimskt dödande på Jorden för varje dygn. Varje dag uppdateras denna statistik, så du kan se t ex vilka mord muslimerna utförde i går. (Länkarna i början kanske inte fungerar nu).

Det finns en sådan utbredd naivitet hos de flesta svenskar, inte minst bland makthavare, när det gäller muslimer.

Sossarna och moderaterna har varit pådrivande för att släppa in muslimer i Sverige, t ex så har Ulla Löfven, förre statsministerns fru, haft som uppgift att lära ”nysvenskar” hur de skulle bilda organisationer för att kunna söka och få statliga bidrag (skattepengar) till deras utveckling. I vissa skolor är huvudspråk nu arabiska, svenska är andraspråk! Sossarna har hjälpt många muslimer att få viktiga positioner inom rättsväsendet, stat och kommuner, liksom inom politiken, gäller i någon mindre mån även mp, centern och moderaterna.

Muslimer kommer aldrig att låta sig anpassas till vår kultur, deras syfte är att ta över vårt land, eftersom Sveriges befolkning är det mest naiva och enkla att utrota i hela Europa! Vi hjälper ju så gärna till med att utrota oss själva…..

(Visst finns det enskilda muslimer som lever som vi i Sverige, jag känner några själv, men för den skull får vi inte bortse från helheten. Mångkultur fungerar ingenstans på Jorden).

Så vem kommer först med att förslava eller utrota oss, blir det World Economic Forum eller muslimerna?

 

%d bloggare gillar detta: